= AUTOMATISCH 

Integratie van uw GKS facturatie module met een boekhoudpakket? Wij hebben het gerealiseerd ! De Cloudpos Horeca GKS module facturatie is geïntegreerd. Dit wil zeggen dat  alle facturen direct doorgestuurd worden EN geboekt worden in het boekhoudpakket. Ook de kassa tickets worden doorgestuurd en geboekt!  Dit bespaart je heel veel tijd en verhoogt de correctheid. 
Inkomende facturen van leveranciers boeken  gaat ook bijzonder snel en handig

iZi.finance

= je cijfers up-to-date

Dit boekhoudpakket stelt je in staat om gemakkelijk zelf je boekhouding te doen en je accountant toegang te geven om correcties uit te voeren en de afwerking te realiseren. Efficiënt en goedkoop. Bovendien heb je zo continue inzicht in je cijfers en zijn je cijfers op elk moment up-to-date. Probeer het nu gratis uit.  

+ TIJD WINNEN

automatisering & online samenwerking

Automatiseer tijdrovend administratief werk
Volledige integratie
Online samenwerking met uw eigen boekhoudkantoor.

+ UW ZAAK VERSTERKEN

real-time analytics, cijfers & inzicht

Neem uw bedrijfsgegevens overal met u mee.
Analytics eenvoudig gemaakt
Neem snel juiste beslissingen

+ MEER VERDIENEN

een hoger rendement voor alle stakeholders

Verlaag uw administratieve kosten.
Meten is weten, altijd vinger aan de pols
Beter inzicht leidt tot hoger rendement

Neem een foto

Nauwkeurig & gemakkelijk

Verwerk facturen en kosten tickets sneller dan ooit in de boekhouding. Neem een foto met smartphone of tablet, of scan ze in en stuur ze door. Snel en gemakkelijk.

automatische verwerking

software herkent & verwerkt

De data van de beelden wordt automatisch verwerkt en automatisch geboekt. Automatische BTW aangifte. Toch kan uw boekhouder steeds ingrijpen. Handig!

archivering

beeld van het origineel steeds bij de hand

Tegelijkertijd wordt automatisch een archief opgebouwd. Zo is er altijd een beeld van de originele factuur, de originele kostennota en elk ander document, voor handen.

online samenwerking

werk nauwer samen, eenvoudig, online

Doordat uw boekhouder of accountant altijd toegang tot de boekhouding heeft, kan hij veel beter advies geven. Ook medewerkers, collega's, raadgevers kan u online toegang geven. 

integratie

Dezelfde data doorheen alle apps

Doordat leveranciersdata en klantendata automatisch worden toegevoegd wint u veel tijd. Dankzij de API integreert u straks gemakkelijk met uw CRM en e-commerce platform. De API is in volle ontwikkeling.

analyseren & sturen

continue verbetering

Met één druk op de knop het correcte cijfer, de grafiek, om snel de juiste beslissing te nemen. Ook boekhoudkunig. KPI's, grafieken en rapporten versterken u.

MET ONS SPREKEN OVER DE VOOR U BESTE OPLOSSING VOOR BOEKHOUDING

Interesse? Neem contact op. Vul dit formulier in of bel: +32 50 950 951