https://mobirise.com/

Accepteer alle kaarten in uw zaak 
en betalingen via uw webshop online

Eén en dezelfde Payment Service Provider (PSP) voor zowel betalingen met kaart via uw betaalterminal als via uw webshop? Het kan! 

European Merchant Services (EMS) verwerkt 24 uur per dag en 7 dagen per week veilig uw transacties met alle bekende betaal- en kredietkaarten. Uw klanten kunnen hierdoor altijd probleemloos bij u betalen en u hoeft geen 'nee' te verkopen.


In een paar stappen regelt u via European Merchant Services dat u alle gangbare betaal- en kredietkaarten veilig in uw winkel en/of webwinkel kunt aanvaarden. Wij regelen het betalingsverkeer tussen u en uw klanten, zodat u zich kunt concentreren op ondernemen.

In de horecazaak

Aanvaard alle betaal- en kredietkaarten op uw terminal, inclusief Bancontact.

Webshop

Online betalingen aanvaarden, met alle gangbare kaarten online via uw webshop. 

Omnichannel

Betaal- en kredietkaarten aanvaarden in uw horeca zaak én webshop.

Waarom betaalkaartbetalingen belangrijk zijn voor de horeca

In de horecabranche staat de klant altijd centraal. Er wordt alles aan gedaan om het bezoekers naar de zin te maken en een goede sfeer te creëren. Wij helpen u graag om uw gasten nog beter van dienst te zijn..

Het aantal klanten dat nog contant wil betalen wordt met de dag kleiner. Meer dan 75% van uw klanten kiest ervoor te betalen met een debit of credit card. Dat biedt ook voordelen voor u: u heeft geen kleingeld nodig voor teruggave en het is hygiënisch, want cash en voeding blijven in uw handen gescheiden.


Betalingen met debit en credit cards zijn ook veilig doordat er minder contant geld in de kassa zit voor potentiële dieven en kostenbesparend omdat u minder tijd nodig heeft voor de dagafsluiting. Bovendien zult u meer klanten aantrekken, omdat u hun de mogelijkheid biedt te betalen zoals zij willen.

De voordelen voor u:


  • Betaalgemak met de vertrouwde Bancontact/Mister Cash
  • Kostenbesparend door een snelle dagafsluiting
  • Omzetverhogend: de bestedingslimiet ligt hoger

Buitenlandse betaalkaarten in de horeca

toeristen willen betalen met hun eigen kaarten

Is uw onderneming op een toeristische of zakelijke locatie gevestigd? Dan heeft u vast gemerkt dat de Aziatische markt een steeds belangrijkere bron van inkomsten is. Aziatische reizigers betalen graag met UnionPay, hun eigen Aziatische creditcard. Doordat u deze buitenlandse creditcards, maar ook bijvoorbeeld de Amerikaanse Diners en Discover accepteert, heet u internationale klanten welkom in uw etablissement en verhoogt u uw omzet.

Betalen in eigen valuta met DCC

toeristen willen betalen in hun eigen munt

Ontvangt u veel klanten van buiten de eurozone? Merkt u ook dat ze de prijzen terugrekenen naar hun eigen valuta? Met onze service Dynamic Currency Conversion biedt u de mogelijkheid uw klanten in hun eigen valuta te laten betalen. Bovendien ontvangt u een percentage over het aankoopbedrag. Dus u biedt betaalgemak aan uw klant en u ontvangt zelf een financiële vergoeding.

Uw voordelen op een rij

maak het klanten gemakkelijk om te betalen en ze zullen meer besteden

Toeristen voelen zich welkom en kunnen altijd bij u terecht
Kosteloze aanvulling op het basispakket van gangbare debit en credit cards
U betaalt slechts transactiekosten
Extra omzet door percentage over alle DCC transacties
Simpele activatie op uw betaalterminal
Meer klanttevredenheid door meer betaalgemak

EMS 

Vrijblijvend een gesprek om de mogelijkheden voor uw zaak te ontdekken? Het kan! Bel ons: +32 50 950 951