gamification

Bij 'gamification' gebruiken we 'gamedenken' en 'gametechnieken' in de zakelijke omgeving.
We gebruiken elementen van games om mensen te motiveren en hun ervaring te verrijken, steeds met een bepaald doel voor ogen.

Bijvoorbeeld  nieuwe klanten winnen, klanten die vaker terugkeren, klanten die méér kopen, medewerkers die stipt op tijd beginnen werken, medewerkers die verkoopsdoelstellingen realiseren, voldoende inschrijvingen en deelname aan opleidingen, ....
Lourense is uw partner voor gamification design, software, integratie, implementatie en opvolging.

Klanten engageren

Combineer uw klanten getrouwheids programma met gamification voor lange termijn klanten engagement en om het verhogen van de betrokkenheid bij uw zaak, uw producten en uw diensten.
Creëer opwindende ervaringen en stimuleer de verkoop. 
Gebruik gamification als een instrument om nieuwe klanten te winnen, om klanten vaker te laten terugkeren en hen te motiveren meer te besteden. 

Leren

Leren nog leuker en opwindend maken. Ervoor zorgen dat studenten zich gewaardeerd voelen.
Motiveer mensen om hun vaardigheden te verbeteren op een wijze die hen niet aan 'school' herinnert.
Gebruik gamification als een instrument voor carrière planning. Er zijn zoveel manieren waarbij gamification kan gebruikt worden in de leeromgeving..

Medewerkers motiveren

Verhoog de resultaten van uw medewerkers. Stimuleer hun prestaties, het continue leren, het constant verbeteren. Motiveer uw teams en creëer medewerkers die productiever zijn, meer plezier beleven en beter samenwerken.
Bereid medewerkers voor (en maak hen enthousiast) voor toekomstige veranderingen, bvb door technologische innovatie; bvb klaar maken voor toekomstige verantwoordelijkheid op te nemen.

design, software, integratie

van aanvang tot en met implementatie en opvolging wordt u begeleid onze expert consultants

Design

Het design vergt doordachte brainstormen en overleg gedurende het ontwikkelen van het gamification plan voor uw organisatie.
Er moeten heel wat vragen worden overdacht en beantwoord over de doelstellingen, het verhaal, de visualisatie, de niveau's, ...

Software

Eens het design proces tot een operationeel punt is gekomen, kan er ontwikkeld worden. Afhankelijk van de vereisten gedefinieerd gedurende het design proces, dient bestaande software aangepast te worden of dienen er nieuwe software toepassingen ontwikkeld te worden.

Integratie

Integratie in de processen van het bedrijf is essentieel om de doelstellingen te bereiken. Onze ervaring, kennis en ons engagement zullen u helpen om gamificaton te designen, te creëren en uit te voeren in uw bedrijf op de meest performante wijze met de beste resultaten.

Start  met gamification 

Vraag vandaag nog een eerste kennismakingsgesprek aan. 
Gratis.